The New Mountaineering Website – Release 24.3.2022

24.3.2022

Uuden vuorikiipeilyverkkosivun julkaisu 24.3.2022

Julkaisen tänään uuden vuorikiipeilyverkkosivun do-not-fear.com. Verkkosivulle pääsee myös osoitteesta summit-climbing.com

Vuorikiipeilyverkkosivun tavoitteena on luoda kokonaiskuva vuorikiipeilystä Himalajalla, Alpeilla ja arktisella alueella eri näkökulmista. Verkkosivu on kohdennettu 10 – 30 vuotiaille pojille ja miehille, ja pääkieli tulee olemaan englanti. Jutut julkaistaan myös suomeksi. Yhden sivun tiivistelmät tulevat Ranskaksi ja mahdollisesti Nepalin kielellä.

Verkkosivu sisältää erilaisia osia: Do not fear sisältää kristillisen viestin elää rohkeasti. Sport life ja My Team -osa esittelee meidän tiimit. Goal and Style esittelee vuorikiipeilyn eri tyylit. Big Mountain Magazine on uusi vuorikiipeilylehti. Himalaya Performance, Acclimatization, Mountain Weather, Communications ja Gears -osa esittelee Himalaja-vuorikiipeilyä eri näkökulmista. Projects ja Timeline kertovat vuorikiipeilyprojektien etenemisestä. Adventures, Mountain life ja Music ovat kohderyhmälle suunnattua viihdettä. Web Shop ja Mountain Sport Challenges tarjoavat kaupallisia tuotteita ja palveluita. Media, Sponsors ja Contact -osa on tarkoitettu yhteistyökumppaneille.

Verkkosivun sisällön tuottaminen alkoi vuoden 2022 alussa ja jatkuu vuoden 2024 loppuun asti.

Kiitos Media Teamille verkkosivun kehittämisestä! Yhdessä pääsimme pidemmälle kuin osasin odottaa.

Jussi