I started to write the website in English

Mountaineering website in English

I fixed a little bit the website

I have made cooperation with Nardus Media Oy. We have build the website in one year and now the body of website is ready. Pertti has developed the website and released mountaineering stories in the last spring. Website project has been interesting project to design visual things. I have learned a lot new website and media skills.

I will continue the website and mountaineering magazine developing. Next I will translate the website in English and write one page in French. I release the first number of Big Mountain Magazine in English in September.

___________________

Viilasin verkkosivua

Pertin kanssa aloitimme verkkosivuprojektin viime vuoden elokuussa, suurimman työn teimme talvella ja nyt verkkosivun runko on valmis. Muokkasin pudotusvalikkoa hieman tiiviimmäksi ja selkeämmäksi. Tavoitteena on luoda tasapainoinen ja aikaa kestävä kokonaisuus ja kertoa, mitä vuorikiipeily on Himalajalla ja Alpeilla ja miten suorituskykyä rakennetaan vuorille. Omat tekstit alkavat hioutua ja suurimpia särmiä putoilee pois. Kirjoittaessa alkaa kehittyä kirjoittajana ja jutuista tulee sujuvampia.

Kehitän verkkosivua ja vuorikiipeilylehteä eteenpäin.  Seuraavaksi aloitan kirjoittaa juttuja englanniksi ja teen yhden sivun ranskaksi, kun kielitaitoni kehittyy. Jutut tulevat jatkossa myös suomeksi. Big Mountain Magazinen seuraava numero ilmestyy syyskuussa. Suurin osa pudotusvalikosta on vielä ilman sisältöä, mutta stooreja alkaa tulemaan syksyn aikana.

Tässä vaiheessa voisin kertoa, että olen ottanut verkkosivun rakentamiseen joitakin vaikutteita nimsdai.com ja beargrylls.com sivuilta sekä muutamalta muulta sivulta. Videoiden valitseminen oli kanssa oma juttunsa. Lopputulos on kuitenkin sopivasti erilainen. Aika paljon on pitänyt käyttää aikaa ideoimiseen, tekemiseen ja muokkaamiseen, jotta tasapainoinen kokonaisuus on alkanut kehittymään.