Come Back – varjoliitoa Alppikyliin

Come Back – varjoliitoa Alppikyliin

Hei vuorikiipeilyn ystävät!

Olen tulossa takaisin. Vihdoinkin!!

Suurien haasteiden jälkeen palaan takaisin ammattivuorikiipeilyyn ja vuorille heinäkuussa 2023. Uudet kuviot odottavat, ja innolla valmistelen lähtöä Suomessa. Mount Everestin vuorikiipeilyn jälkeen ilman lisähappea ja sherpaa kaikki jutut menivät uusiksi, josta on paljon kerrottavaa. Nyt kuitenkin tilanne on toinen, ja kaikki tähdet ovat kohdillaan uusia treenivuosia varten. Ensimmäisenä suuntaan Jeepin vuorikiipeilyn pääkaupunkiin, Chamonixiin, tai, no oikeastaan Chamonix on alkanut käsittää mulla koko Ranskan, Italian ja Sveitsin Alpit ja vuoristokylät.

Seuraava iso steppi on varjoliidon aloittaminen ja vuorikiipeily Amerikassa, The Rocky Mountains kutsuu. Ja kutsuun on vastattava. Molemmat ovat isoja juttuja mulle. Kiipeily vuorille Alpeilla ja hyppääminen liitovarjolla Alppi-kylään saman päivän aikana dinnerille. Toisena tavoitteena punertavien kallioiden kiipeäminen jossain päin Amerikan keskilänttä. Pitää ensin lentää paikalle ja aloittaa Trail Running treeneillä Kalliovuorilla. Kuulemma karhuja ja puumia, jotka jahtaavat nälkäisiä kiipeilijöitä pitää varoa.

Uusia juttuja on luvassa, ja tahdon mennä ammattimaisuudessa eteenpäin. Uutta osaamista ja hienoja videoita on tulossa Instagramiin.

Pysy kanavalla ja seuraa Instagramia ja do-not-fear.com -verkkosivua.

Tsemppiä sulle omiin seikkailuihisi, kaikki retket alkavat kotikuusen vierestä!

Jussi

_______________

Come Back – Time to start Paragliding

Hi my friends!

I am coming back! Finally!!

It took long, long time after Mount Everest expedition without oxygen, and now things are ready to go to the mountains. At first, my direction is drive to Alps, my second home. I can’t wait to meet my old friends there. It’s coming a lot of mountain sports, adventures and new skills with wings – It’s time to climb and fly with wings!

Next I fly to The Rocky Mountains in U.S.A. I am doing Trail Running in the middle of bears and mountain lions. I have to learn new skills to avoid them. And if it’s possible, I will climb on red rock and on the Rocky Mountains.

It’s always just the right time train more!

Stay tuned on Instagram and Website!

Jussi