Price of Trail Running

Example Tour du Mont Blanc 7 days

Price 1170 € includes

Vuorijuoksuopastus (Tour du Mont Blanc 750 €) maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Vuoristomajat (6 x 70 = 420 €) Varaan vuoristomajat sekä niiden päivälliset ja aamiaiset 1.3. alkaen, mutta kesällä on vielä pienemmällekin juoksuporukalle vuoristomajoissa tilaa. Vuorijuoksun yöt nukumme vuoristomajoissa (50 – 80 €/yö). Sveitsissä on korkeampaa laatua, Ranskassa ja Italiassa edullisempaa. Italiassa saa aina huippuhyvää ruokaa ja ystävällistä palvelua. Vuoristomajat pitää varata hyvissä ajoin.

Vuoristomajoihin sisältyy yhteinen illallinen, yleensä kolme ruokalajia, joskus Italiassa neljä. Vuoristomajojen yöpyminen, illallinen ja aamiainen maksetaan majoittumispäivänä. Ota kortti mukaan ja käteistä varalle.

Other costs

Flights

Hotel nights

Restaurants

7 päivän opastettu vuoristojuoksu lentojen, ravintoloiden ja majoitusten kanssa Alpeilla yhteensä 1670 €, pelkkä opastus ja vuoristomajat ruokien kanssa 1170 €

Example Matterhorn Trail Running 7 days

Yhden viikon opastettu vuoristojuoksu, opastus ja vuoristomajat ruokien kanssa 970 €

Example Chamonix Trail Running 1 day

Yhden päivän opastettu vuoristojuoksu Alpeilla yhteensä 105 €, josta opastuksen osuus 75 € ja vuoristojunan / vuoristogondolin osuus 30 – 60 €

Vuoristojunat ja gondolihissit (30 – 60 €) maksetaan paikan päällä. Ne ovat suosittuja ja maksavat muutamasta kympistä alle sataseen ja niillä pääsee hetkessä 1000 – 2500 metriä ylöspäin. Aloitamme Chamonix Trail Running -juoksut  nousemalla vuoristojunalla jäätikön viereen tai hissillä vuoristojärven lähelle. Ravintolassa ja jääluolassa käymisen jälkeen juoksemme takaisin Chamonixiin. Sama onnistuu myös Zermattissa, jossa Euroopan korkeimmalla Klein Matterhorn -hissillä pääsee 3850 m korkeuteen 4000 metriä korkean Breithornin viereen. Sieltä alkavat uudet seikkailut.